PetiB elnöknek!

PetiB, eMagyarország elnökjelöltjének blogja.

Utolsó kommentek

Hozzáértő vezető egy fejlődő eMagyarországért!

2008.12.30. 19:54 Thusor

Rég várt szociális program, azaz minden álom egyszer teljesül!

Címkék: program p ppl petib

Amióta becsatlakoztam a politikai életbe mindig is célom volt, hogy a kezdőket és azokat az ePolgárokat támogassam akik sokat tesznek eMagyarországért. Mint tudjátok még régebben megalapítottam a Republiker Organization alapítvány melynek célja hosszú időkon keresztül a kezdők giftelése és q1-es élelemhez juttatása volt. Mára sajnos nem működik az alapítvány tényleges funkcionalitása. Ezért is szerettem volna egy olyan párttal koalícióra lépni, akikkel azonos a gondolkodásunk, és azonosak a céljaink. A Szolidaritás Párttal karöltve kidolgoztunk egy szociális programot, melyet  meg akarunk valósítani a szavazók segítségével.

1.       Tréning cégek

 

A koalíciónk célja, hogy a már működő trainig cégeket minél jobban össze tudjuk hangolni a gazdasági viszonyokkal. Aki nem tudná azoknak elmondom, hogy a training cégekben fejleszthetik skilljüket a kezdő ePolgárok. Majd magasabb skillel tovább mehetnek más cégekbe dolgozni. Szeretnénk elérni  más cégekkel együttműködve, hogy a  kezdők csak training cégekbe mehessenek dolgozni. Nem training cégek pedig csak training cégektől vehetnének át munkásokat, persze ellenszolgáltatásokért cserében.

 

2.       Gazdaság és oktatás szoros együttműködése

 

Fontosnak tartom, hogy szakértőkkel közösen egyeztetve olyan tréning cégeket hozzunk létre, melyekre jelenleg és a közeljövőben szüksége lesz eMagyarországnak. Ez azért lenne jelentős előrelépés, mert így csak olyan skillű dolgozók lennének akikre mindig szükség van, akiknek mindig lenne munkájuk. Nem fordulna olyan elő, mint ami nem is olyan régen történt, hogy sok dolgozó munka nélkül maradt, mert eMagyarország house ipara elég nagy hanyatlásnak indult.

 

Elképzeléseink szerint a Gazdasági Minisztérium határozná meg, hogy eMagyarországnak milyen training cégekre lenne szükségük, illetve hogy a training cégekbe hova kell dolgozó. Szociális minisztérium pedig rendszeresen figyelné az újonnan regisztráltakat és elküldené névsorukat az Oktatási Minisztériumnak. Oktatási Minisztérium pedig felvenné a kapcsolatot az újonnan regisztráltakkal.

 

3.       Régi álmok válnak valóra

 

Nem tudom, hogy vannak-e akik emlékeznek arra, hogy egy régebbi programomban célomnak tűztem ki, hogy olyan cégeket hozzak létre, melyekben kezdőket foglalkoztatok jó bérekért. Célom volt régen az is, hogy egy bizottsággal vagy minisztériummal koordináljuk a munkaerőpiac eloszlását. Végre lehetőségem nyílik, hogy megvalósíthassam álmaimat…és jobbá tehessük eMagyarország szociális és gazdasági helyzetét.

Thusor,

Szociális miniszterjelölt

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://petibelnoknek.blog.hu/api/trackback/id/tr34849169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pólópokol - David · http://polopokol.hu 2008.12.31. 13:50:14

Címnek nem azt adnám, hogy "minden álom egyszer teljesül", hanem azt, hogy "minden álom teljesül egyszer", vagy azt, hogy "egyszer minden álom teljesül".

Thusor 2008.12.31. 18:27:11

David!

Köszönöm a hozzászólásod. A cím azért lett "minden álom egyszer teljesül", mert azt szerettem volna ezzel kifejezni, hogy minden álom csak egyszer teljesül, mert most van itt az ideje, hogy PetiB kormányzásával megvalósíthassuk álmainkat. És nem úgy ahogy Te gondolod, hogy minden álom valamikor teljesül (egyszer)...
süti beállítások módosítása