PetiB elnöknek!

PetiB, eMagyarország elnökjelöltjének blogja.

Utolsó kommentek

Hozzáértő vezető egy fejlődő eMagyarországért!

2009.01.01. 06:18 JámborAndrás

Hajrá PetiB!

http://www.erepublik.com/en/article/hajr-petib--716391/1 a cikk eredetije itt olvasható.

 

Kedves eMagar állampolgárok. PetiB mellett szeretnék most érvelni.
Gyakorlatilag nekem most 4 felé kell szakadnom, egyfajta skizoid állapotba kerülnöm. Nagyon szeretem ezt a játékot, úgyhogy már megszoktam, hogy elválasztom a különböző szerepeket.
 
Először mint a Szolidaritás párt meghatározó alakja, kongresszusi képviselője támogatnám PetiB-t. Az előbbi pozicóból következően nem ajánlhatok mást, mint őt. Biztos sokan, akik az erep életet követik, csodálkoztak, hogy nem én indultam. Ennek egyik oka a vizsgaidőszak, nem akarok úgy elnök lenni, hogy nincs rá időm, a nagyobb ok pedig a természetem, ismerem, a korlátaimat tudom, hogy az ilyen szintű hatalommal egyelőre nem tudnék élni. Viszont azt látom, hogy PetiB igen, egyfajta zen buddhista jogiként mindig kirobbanthatatlan a türelméből. A legvérmesebb, leg feszültebb szituációban is higgadt tud maradni, ő volt eddig is az ellenpontom ilyen szempontból a pártban.
eMagyarországnak pedig higgadt kompromisszum kész elnökkel a világháborús helyzetben, aki tud beszélni mindenkivel.
 
Mint Országgyűlési elnök csak annyit mondok, mondhatok, szükség van a stabil kormánytöbbségre.
 
Mint cégvezető, látom mik a legnagyobb problémák, nyersanyag hiány aránytalanul nagy fizetések. De látom erre a megoldást! Mindkét PetiB-t támogató pártban ott van a terv (ez a cikk nem erről szól, ezt majd napokon belül meglátjátok, a kampányanyagainkban), hogy a gazdaságba való állami belenyúlás nélkül, de az állam állttal irányítva megoldódjanak a problémák. Látom azt, hogy van itt egy csapat, aki kész tervek szerint dolgozni, csapatmunkában és megvalósítani azokat, látom a kreativitást, és a munkát. Mi lenne erre jobb bizonyíték, mint ez a kampány, ami előre meg van tervezve, szépen kivitelezve, és még az ország érdekeit is szolgálja.
 
Mint állampolgár nem mondok többet, Január 5-én szavazz PetiB-re, hogy ő legyen eMagyarország elnöke, és beköszöntsön egy új aranykor!
Ezért látogassátok és nézzétek folyamatosan a petibelnoknek.blog.hu -t.
Bármilyen öt letett, problémát, vagy csak üzenetet írjatok meg PetiB-nek a petibforpresident@gmail.com-ra.
 
Ha pedig személyesen akartok vele beszélni akkor keressétek meg a chaten. mibbit.com/chate a szoba neve #erep. Itt írjatok rá személyes üzenetet, tuti válaszolni fog.
 
Verseny!: Írjatok 5 mondatos összefoglalót a játékról, mert 2-3-án és harmadikán a blog, több ismert közéleti blogon is meg fog jeleni, hogy toborozunk! A legjobb összefoglalok, kikerülnek a blogra és ezek fogják képviselni eMagyarországot. Az összefoglalókat a petibforpresident@gmail.com-ra küldjétek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://petibelnoknek.blog.hu/api/trackback/id/tr30851167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása