PetiB elnöknek!

PetiB, eMagyarország elnökjelöltjének blogja.

Utolsó kommentek

Hozzáértő vezető egy fejlődő eMagyarországért!

2008.12.29. 19:02 JámborAndrás

Miért PetiB?

Címkék: ppl szp petib

 

 

Amikor egy pártelnököt jelöl, sok szempontot néz át, alkalmasság, népszerűség, menyire képes valaki a többiekkel egyűt dolgozni, menyi ideje van. Mi is ezeket rágtuk át, amikor döntöttünk a pártunk elnökjelöltjéről. Első körben 4 név merült fel: én Fsix Petib és Russell. Én és Russell nem vállaltuk, a másik két ember közül pedig PetiB mellett döntöttünk.
 
Hogy miért?
 
Mert az előző ciklusban már bizonyított szociális miniszterként, jó viszonyt ápol a koalíciós partner PPL tagjaival, és keményen tud dolgozni. Emellett régóta játszik és sok mindenbe jobban belelát, mint egy viszonylag fiatal játékos. A legfontosabb pedig az, hogy meg tudja valósítani azokat a célokat, amiket kitűztünk magunk elé. A közjogi morál növelését, a transzparenciát, és a nagyobb létbiztonságot, a gazdaság rendbetételét! Többet ezekről részletesebben, a folyamatosan megjelenő programjainkban olvashatok majd.
A lényeg mi PetiB-t támogatjuk!
Remélem titeket is sikerül majd meggyőzni ezen a blogon!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://petibelnoknek.blog.hu/api/trackback/id/tr74849100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PetiB 2008.12.30. 19:08:52

Köszönöm a bizalmat és a támogatást Huba, igyekszem elérni a kitűzött célokat ahogy eddig is tettem.

Bertrand Russell · http://hupomnemata.blog.hu 2008.12.31. 00:05:53

PetiB, sok sikert kívánok! Szerintem az elnökséggel járó nehéz feladatokkal könnyedén meg fogsz birkózni. Mi melletted vagyunk!
süti beállítások módosítása